Bij gelegenheid van de introductie van het nieuwe bestuur van Driebanden Groot Veldhoven past allereerst een bijzonder woord van dank aan het afgetreden bestuur.

Jan Das (voorzitter), Hans Rijkers (penningmeester) en Ad van Lieshout (wedstrijdleider en secretaris), jullie bijdrage was in een niet gemakkelijke tijd, van bijna het nulpunt naar een stabiel bestaan van het Groot Veldhovens Driebanden Toernooi, van onschatbare waarde. Nogmaals, zeer bedankt!

 

Wij stellen u voor aan de huidige commissie.

Deze bestaat uit: secretaris Theo van Dooren, penningmeester Ton van Keulen, (de herkozen) wedstrijdleider Ad van Lieshout en ondergetekende Mike van der Weijden.

 

Toekomst en doelstellingen

De commissie is tot de volgende actiepunten gekomen voor het komende seizoen.

 

De website vernieuwen/verbeteren

De site is weer online, ziet er ons inziens fraai en overzichtelijk uit, met speciale dank aan Giovanni Franssen. Neem eens een kijkje op: www.driebandengrootveldhoven.nl.

 

Platform creëren voor de organiserende verenigingen KOT en DC Sint Joris

Daarmee zijn we al enige tijd doende.  Beide verenigingen zijn goed op weg. Het maximale aantal van “128” inschrijvingen, waaronder 6 dames, is al bereikt. Het eerste succes! Diverse sponsoren hebben al positief gereageerd.

 

Promotie finaleweekend

Dat heeft al de nodige aandacht. Er komt een echte biljart arena in de zaal van Sint Joris, met ruimte en aandacht voor de sponsoren en waarbij de toeschouwers 3 dagen met volle teugen kunnen genieten van de finalisten. Wij als commissie kunnen nu al met trots de komst aankondigen van een echte prominent die de prijzen gaat uitreiken. De data van het finaleweekend wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

Sponsor avond

Dit staat nog in de kinderschoenen. We houden u op de hoogte.

 

Betrokkenheid

Vóór en tijdens het toernooi  zullen de commissieleden veelvuldig aanwezig zijn, zij zijn zelf ook deelnemers. U kunt ons aanspreken bij vragen en/of problemen.

 

Media

Voorpublicaties hebben al plaatsgevonden in het Veldhovens Weekblad en de Ahrenberger. Het Eindhovens Dagblad volgt nog.

Binnen de organiserende verenigingen zijn Anton Rooyakkers en Stanley Franssen de aanspreekpunten.

 

Extra ledenvergadering

Voordat het toernooi van start gaat is er allereerst de loting. We houden u op de hoogte wanneer deze plaatsvindt. Tegelijk willen we dan een extra ledenvergadering beleggen. Nadere informatie volgt nog.

 

We gaan er met uw medewerking een fantastisch en sportief toernooi van maken!!

 

Mike van der Weijden, voorzitter.

(T) +31 (0) 641862585

Asberg 2, 5508DD

Veldhoven

 

 

O ja, het Groot Veldhovens Driebandentoernooi is…

— de passie voor het mooiste biljartspel

— die er 13 moeten, tegen de hele goeie

— de dames tegen de heren