Beste Deelnemers,

Graag willen wij u bedanken voor de deelname in het seizoen 2015/2016 van het Groot Veldhovens Driebanden Toernooi.

Het was een meer dan mooi toernooi met een fantastische Finale ronde met als winnaar Thieu Kox.

Als commissie hebben we afgelopen seizoen met veel deelnemers kunnen overleggen m.b.t. de positieve maar ook over eventuele verbeterpunten aan ons toernooi.

Graag willen wij meer contact met alle deelnemers zodat de mening van de deelnemers bekend is en wij zo in staat zijn veranderingen door te voeren aan de hand van uw mening.

 

We hebben dan ook een vragenlijst gemaakt met de 5 meest besproken verbeterpunten mogelijk en willen u hierbij vragen deze vragenlijst in te vullen en z.s.m. per mail te retourneren.

(haal eenvoudig eens of oneens weg voor het bekend maken van uw mening)

 • Ik sta open over te gaan tot een ander punten systeem, het huidige puntensysteem maakt het mogelijk om het moyenne omlaag te brengen bij goede resultaten in de eerste 2 partijen van iedere ronde.
  Eens / Oneens

 

 • Ik sta open om de loting m.b.t. de gunning aan een organiserende vereniging van het toernooi over te laten gaan in een planning zodat er meer openheid komt waar ons toernooi gehouden wordt.
  Eens / Oneens

 

 • Ik sta open om de ondergrens van 13 naar 10 caramboles in te stellen om nog meer deelnemers de kans te bieden deel te nemen aan ons toernooi, eventueel in een voorronde.
  Eens / Oneens

 

 • Ik sta open om het moyenne van de huidige 5 jaar historie over te laten gaan naar 3 jaar historie omdat dat een meer representatieve score is.
  Eens / Oneens

 

 • Ik sta open om bij een eventueel te groot aantal deelnemers over te gaan naar 2 poules, mogelijk te houden op 2 locaties.
  Eens / Oneens

 

Uitnodiging vergadering:
Graag nodigen we hierbij alle deelnemers en belangstellende uit tot de algemene deelnemers vergadering op Donderdag 12 Mei 2016 vanaf 20:00uur in Café zaal Sint Joris te Veldhoven.

 

Agendapunten:

 • Loting & bekend maken organiserende vereniging Driebanden Groot Veldhoven 2016/2017.
 • Uitslag vragenlijst.
 • Interactie, stel al uw vragen aan de commissie